Stalmestverspreider

Keuze uit 3 strooiunits

Met keuze uit de vertrical spreader, combi spreader of discus spreader heeft u altijd de juiste strooiunit die past bij uw product. Met de vertical spreader beschikt u over een krachtige en robuuste strooiunit die uiteramte geschikt is voor het strooien van ruige mest. Met de combi-spreader beschikt u zowel over een verticale strooier voor het strooien van ruige mest als ook over een breedstrooier welke uitermate geschikt is voor het strooien van lichtere producten zoals bijvoorbeeld compost, kippemest. Met de discus beschikt u over breedstrooier waarmee u het grovere product kunt fijn frezen en vervolgens met grote nauwkueirgheid breed kunt strooien. Een bijkomend groot voordeel is dat de Discus en de combispreader uitwisselbaar zijn.

5A-Keuze-uit-3-strooiunits.jpg

Bodemketting

De meervoudige bodemketting staat garant voor efficinëntie, duurzaamheid en bedrijfszekerheid. U kunt de snelheid traploos regelen zodat u tijdens het lossen het strooibeeld perfect op uw rijsnelheid kunt afstemmen. Optioneel is de bodemketting in 'extreme heavy duty' uitvoering leverbaar. Hierbij heeft elke ketting een nominale trekkracht van maar liefst 18 ton.

5B-bodemketting.jpg

Nauwkeurige dosering door Smartspread

De SmartSpread bediening zorgt dat u efficiënt en comfortabel met uw DEZEURE mestverspreider kunt werken. O.a. de automatische rijsnelheid afhankelijke bodemketting, de automatische opbrengstregeling en de geïntegreerde taakregistratie maken de SmartSpread van grote meerwaarde voor uw werkzaamheden. Het grote scherm met duidelijke weergave en logische bedieningsknoppen staan garant voor een groot bedieningscomfort en een nauwkeurig strooibeeld.

5C-Smart-Spread.jpg