HD Drive

De DEZEURE HD drive is een optie beschikbaar op kipwagens, haakarmcarriers, silagewagens, mestverspreiders, mengmesttanks of hooglossers. Met de alsmaar stijgende motorvermogens van tractoren en groter wordende wagens in de landbouw gingen wij op zoek naar zwaardere tractieassen. Er werd over gegaan naar een eigen ontwikkeling. De aandrijflijn is 80% sterker uitgevoerd dan de assen die momenteel op de markt zijn.


Oersterk

De in eigen huis ontwikkelde en geteste DEZEURE HD aandrijving onderscheidt zich doordat deze geschikt is voor de zwaarste omstandigheden. De DEZEURE HD drive assen hebben een statisch draagvermogen van maar liefst 35 ton en een dynamisch draagvermogen bij 50 km/h van 15 ton. Dit geldt zowel voor de vaste assen als ook de stuurassen.  Dit in combinatie met het grote remvermogen maken de DEZEURE HD aandrijving toonaangevend.

16A-Oersterk.jpg

No limits

De DEZEURE HD aandrijving kan 80% meer vermogen aan dan aangedreven assen van andere merken. Daarnaast hebben de DEZEURE HD drive stuurassen een stuurhoek van maar liefst 18°. Dit betekent traktie in combinatie met grote wendbaarheid in zelfs zwaarste omstandigheden. Met de optionele DEZEURE HD drive asaandrijving geldt: No limits als het om traktie gaat!

16B No limits.jpg

Bodemvriendelijk

Traktie op uw DEZEURE kipwagen, haakarmcarrier, silagewagen, mestverspreider, mengmesttank of hooglosser betekent dat uw trekker minder trekkracht via de wielen op de bodem dient over te brengen. Daarnaast lopen de wielen van de aanhanger makkelijker over de ondergrond. Deze twee aspecten betekenen een bodemvriendelijker rijgedrag hetgeen beschadiging van zode en/of structuur minimaliseren.

HD DRIVE-silh@2x.png

Betere kuil kwaliteit

Wanneer u uw DEZEURE silagewagen met aandrijving uitrust, kunt u ook bij steile stoepen van uw kuil en/of bij weinig ruimte voor de kuil makkelijk achterwaarts tegen de kuil op rijden. Hierdoor kunt u al rijdend het product over de kuil lossen. Dit betekent dat het product sneller over de kuil kan worden verdeeld. Daarnaast voorkomt u met tractie dat u bij het achteruit met volle vrachten tegen de kuil op rijden telkens de stoep van de kuil los trekt. Kortom, met tractie op uw DEZEURE silagewagen levert u een betere kuil.

16D Betere kuil kwaliteit.JPG