Turbocleaner

Maximale capaciteit

Het grote reinigingsopppervlak in combinatie met de rechtdoorgaande stroom van het product staan garant voor maximale capaciteit en minimale kans op beschadiging van het product. De reinigingsrollen werken over de volledige breedte van de laadbak waardoor er geen sprake van trechtervorming is en het product zonder belemmeringen kan doorstromen.

13A Maximale capaciteit.jpg

Type rollen en instellen

De traploze instelling van de rollen zorgen dat u altijd de instelling op het product kunt afstemmen. De snelheid van de rollen kan per 4 onafhankelijk van elkaar worden geregeld, dit zorgt voor extra hoge reinigingscapaciteit.  Daarnaast beschikt het rollenbed over een autoclean functie waarmee het rollenbed eenvoudig automatisch kan worden gereinigd. Daarnaast kunt u kiezen uit o.a. spiraalrollen, sterrollen en diaboolrollen waarmee u de Turbocleaner volledig op uw omstandigheden en uw product kunt afstemmen.

13B Variabele instelling rollen.JPG

Compact in transport

De DEZEURE Turbocleaner wordt doormiddel van een snelkoppelsysteem tegen de achterzijde van de laadbak gemonteerd. Hierdoor ontstaat geen verlies van inhoud van de laadbak wanneer met de DEZEURE Turbocleaner wordt gewerkt. In transportpositie is de DEZEURE Turbocleaner volledig tegen de achterzijde van de laadbak opgeklapt. Dus ook bij transport is er sprake van een compacte machine.

13C Compact in transport.JPG

Eenvoudige (de)demontage

Met behulp van een verreiker, wiellader of heftruck kan de DEZEURE Turbocleaner eenvoudig en snel worden ge(de)monteerd. Zo kunt u ook producten overladen waarvoor geen reiniging nodig is.

13D Eenvoudige (de)montage.JPG

Unieke Grondopvangbak

De grondafvoerband werpt de grond die uit het product wordt gehaald in de zogenaamde grondopvangbak. De grondopvangbak heeft een hydraulisch te openen bodem waarmee de opgevangen grond tijdens het rijden weer over het veld worden gelost. De grond blijft op het veld en de vrachtwagen kan meer geoogst product laden. Daarnaast heeft de fabriek die het geoogste product verwerkt minder grond af te voeren.

13E Unieke grondopvangbak.JPG

100% in-field operation

Bij het lossen kan de hooglosser op het veld (of dam) blijven staan terwijl het voertuig waarin wordt gelost op de weg kan blijven staan. Dit betekent dat de weg schoon blijft en er zelfs bij velden langs kleine (veld)weggetjes kan worden overgeladen.

13F-100-in-field-operation.jpg

gemakkelijke bediening met smart loader

Dankzij de Smart Loader is de Turbocleaner makkelijk bedienbaar via één compact scherm. De Smart Loader staat voor uiterst fijne afstelling en de volledige integratie. Zowel de hooglosser als de Turbocleaner zijn via ditzelfde scherm bedienbaar. 

7

TurboCleaner in beeld